3e professionalsavond 13 oktober 2022

Programma

Welkom door Henk van der Meer

Time steps door Ton in t Veen

Ton heeft de overtuiging dat hij als consument op de huidige Uitvaartmarkt zelf de regie kan nemen bij de uitvaart van je dierbare en dat je ook op dit soort momenten je gevoel mag volgen. Hij gunt dan ook iedereen de rust en ruimte om bij de uitvaart van een geliefde je eigen keuzes te kunnen maken en ook de ruimte krijgt om die dag van de uitvaart voor te bereiden alsof het de mooiste dag van je leven wordt.

Korte pauze met koffie, thee, fris

Uitvaartzorgbureau Gelderland door Ester van den Enden (Troost Uitvaartzorg)

Van uitvaartverzorger naar professional. Ester werkt met haar onderneming Troost Uitvaartzorg regelmatig samen met het Uitvaartzorgbureau Gelderland. UGN is een nieuwe generatie uitvaartverzorger dat inspeelt op de veranderde markt. Consumenten kunnen met een lage drempel informatie bij hen inwinnen en zelfs direct zaken regelen. Hiernaast dient het bureau als verbindende factor tussen uitvaart gerelateerde toeleveranciers en zelfs collega's uit de branche. Ester legt uit hoe dit in de praktijk verloopt en deelt ervaringen met ons.

Baseform door Rick van Haften

AVG speelt een belangrijke rol in de samenleving. Met Baseform werkt iedereen in een veilige omgeving. Onze focus ligt hierbij op het efficiënter inrichten en het transparanter maken van de processen die bij het verzorgen van een uitvaart aan bod komen. In 2021  is Baseform er in geslaagd om samen met uitvaartondernemers uit het hele land een gebruiksvriendelijk platform neer te zetten.

Rowi Print en Sign door Jeroen Voorenkamp

Het drukken van rouwkaarten is een van de specialiteiten van de drukkerij. Waar rouwdrukwerk normaal gesproken analoog wordt gemaakt, ontwikkelt Ro-Wi het drukwerk digitaal. Dit vernieuwende concept werd tijdens de POD-award 2004 gewaardeerd met de 3e prijs. Niet voor niets, want dankzij digitaal printen kan sneller op de vraag van de klant worden ingespeeld. De mogelijkheden van vormgeving zijn eindeloos.

2 e professionalsavond 7 juli 2022

Programma

Welkom door Marja Wolsink

Wish Flowers door Ralf Luising

T Reyn Dienstverlening door Remco Hoens

Korte pauze met koffie, thee, fris

Rouw en Verlies door Judith Nijland

Praktijk op eigen kracht door Ronald Kersten

1 e professionalsavond 30 maart 2022

Programma

Welkom door Ralf Luising

Uitvaartzorgbureau Gelderland door Marja Wolsink

Resomeren door Jelle de Bruijn

Korte pauze met koffie, thee, fris

Vouwtraining door Robbe Stang van Wikkelgoed

Presentatie magazine de laatste groet door Marja Wolsink

BEN JIJ EEN UITVAART PROFESSIONAL?

Uitvaartzorgbureau Nederland is het eerste onafhankelijke white label regiebureau voor uitvaart-professionals. Als onderdeel van UGN ondersteunen we consumenten en uitvaart-professionals bij regeltaken rondom een afscheid.

Wat is een uitvaart-professional?

Iemand die zeer ervaren, kundig en gedreven voor zijn beroep werkzaam is binnen de uitvaartbranche. Of je nu een product fabriceert, een dienst levert of nabestaanden ondersteund bij de begeleiding. Wij zijn er voor jou. Op de momenten dat jij het nodig vindt.

Herken jij jezelf hierin, of wil je graag kennismaken met onze dienstverlening? Maak dan een gratis account aan in onze professionals catalogus en klik hier?

 

Flexibele diensten voor uitvaartprofessionals

Rouwdrukwerk

Tijdelijk of structureel ondersteuning nodig bij het afhandelden van het rouwdrukwerk?

Zorg en vervoer

Onze zorgteams staan 24 uur per dag voor je klaar.

Rouwgoederen

Een te kort aan rouwgoederen bij drukte? Doe een beroep op onze dienstverlening.

Uitvaart personeel

Begeleiding van een rouwbezoek, het ondersteunen tijdens een uitvaart of plaatsvervanging tijdens vakantie.

Telefoondienst

Een eigen telefoonnummer met variabele back-up.