Over het Uitvaartzorgbureau

De manier waarop men tegenwoordig een uitvaart regelt, is aan het veranderen in Nederland. Jij bepaalt zelf welke keuzes je maakt. Het Uitvaartzorgbureau ontzorgt consumenten en uitvaart-professionals in een eigentijdse vorm. Onze flexibele dienstverlening zorgt er voor dat je zelf bepaalt welke diensten rondom het afscheid je uit handen geeft en waar je zelf de regie over houdt. 

Dit bespaart niet alleen op de kosten van een uitvaart, door zelf de regie in handen te houden maak je afscheid ook persoonlijk.

Lees de ervaringen van anderen

Wij hadden een uitvaartverzekering, maar wisten niet dat wij zelf konden bepalen hoe wij het verzekerde bedrag mochten besteden. Na een bezoek aan het Uitvaartzorgbureau wisten wij het meteen, we schakelen de hulp in van een professional. Klik hier

Van flexibele dienstverlening tot volledige ontzorging

Je kunt altijd een beroep doen op het Uitvaartzorgbureau. Onze professionals assisteren je bij de essentiële dienstverlening rondom de organisatie van een uitvaart. Je hebt hierbij de keuze om bepaalde diensten wel of niet af te nemen. Als onderdeel van UGN beschikken we over een eigen online producten en diensten catalogus. Je hebt hierbij niet alleen inzicht in de tarieven, maar ook nog eens zelf de regie.